Üdvözöljük a Tornádó International
Jármű- és Gépgyártó Kft honlapján!

SZOLGÁLTATÁSAINK LISTÁJA


Festés


Hőkamrás festő-szárító fülkénk segítségével vállaljuk különböző egyedi felületek és járművek professzionális festését kiváló minőségben.


Hidraulika javítás

Cégünk vállalja egyszerű és bonyolult hidraulikus elemek és gépek (emelőszerkezetek, hidraulika munkahengerek...) szervizelését, javítását a hiba mértékétől a helyszínen, vagy telephelyünkön.

Egyedi igényeknek megfelelően gyártunk hidraulika csöveket különböző vastagságban és fegyverzettel.


Plazmavágás

A Plazmavágás technológia előnyösen alkalmazható vastag, erősen ötvözött acél és alumínium táblalemezek vágására. Ez az eljárás szemben az oxigénes lángvágással, nem csupán azon fémek vágására alkalmas, amely oxidjának olvadáspontja alacsonyabb a vágandó fém olvadáspontjánál, hanem minden olyan anyagnál, amely elektromosan vezetőképes.


Szemcseszórás

A legjobb, legdrágább festék vagy bevonat sem nyújthat megfelelő védelmet a korrózióval szemben, ha az a bevonat alól, belülről is károsít. A megfelelő felület előkészítés legalább olyan fontos, mint maga a bevonatolás.

 © 2011 Tornádó International Kft. Minden jog fenntartva.
6800 Hódmezővásárhely, Csomorkányi utca 100. | Telefon: +36 62 461 266 | Fax: +36 62 462 664 | E-mail: info@tornado-international.hu
Honlapkészítés, és Webtárhely szolgáltatás: Evulon IT solutions