Üdvözöljük a Tornádó International
Jármű- és Gépgyártó Kft honlapján!
   Fix és billenő rakfelületek    Különleges járműfelépítmények    Különleges Járművek, gépek    Kommunális járművek, gépek    Mezőgazdasági járművek, gépek    Személyemelő és daru...    Sínkerekes járművek    Különleges Termékeink
HÍREK & INFORMÁCIÓK

további híreink »

Rólunk

 A Tornádó International Kft 1992-ben alakult a korábbi cégelődök szakmai jogutódjaként. Az első évben alkatrészeket és részegységeket gyártottunk, elsősorban külföldi partnereink részére, majd évről évre nagyobb igény alakult ki a cég által gyártott gépek és berendezések hazai jelenlétét illetően. Napjainkra cégünk Magyarország vezető járműfelépítmény gyártói közé tartozik.Alapfilozófiánk a kiváló minőség, szakszerűség és vevőnk egyedi igényeihez való maximális alkalmazkodás. Tevékenységünkben nem csak több éves hazai, hanem svájci és németországi tapasztalatok is érvényesülnek.

 

Tervezőink álma és a felhasználó elképzelése termékeinkben, optimális kombinációval ölt testet. Sok száz elképzelés és fejlesztés vált valóra - az viszont közös, hogy ezek mindig az ügyfél számára jelentettek plusz értéket. Kivétel nélkül olyan megoldásokat keresünk, amivel az ügyfelek a leghatékonyabban és legegyszerűbben tudják feladataikat megoldani. Nem probléma korszerû felépítményeket fortélyos technikai szerkezetek egész sorával felszerelni - azonban mindig meg kell őrizni az átláthatóság és a megbízhatóság elvét. Ezért választjuk a józan és megbízható gyártástechnológiát, tervezést. Az alkalmazott számítástechnikai rendszerek (3D CAD), az ISO 9001 minõségbiztosítási rendszerrel ötvözve garancia vevőink megelégedettségére. Mérnökeink gondoskodnak termékeink folyamatos fejlesztésérõl így mindig a piaci igényeknek megfelelő legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokkal igyekszünk ügyfeleink speciális igényinek is eleget tenni.


Megnyugtató az érzés, hogy termékeinknél átadás után is jelen vagyunk. Kielégítjük a felhasználó további igényeit. Vevőszolgálatunk odaviszi Önhöz a gyártó üzem biztonságát. Szakszerű munkára számíthat, amit képzett szakembereink-, és technika felkészültségünk garantál. A vevőkkel kialakított jó kapcsolat lehetõséget ad számunkra, hogy termékeinket, az átadást követően is megfelelő figyelemmel kísérjük. A vevőszolgálat munkatársai által összegyűjtött információk megfelelõen feldolgozva a későbbiekben mind megjelennek termékeinkben.

 

Pályázati támogatások

 


 

© 2011 Tornádó International Kft. Minden jog fenntartva.
6800 Hódmezővásárhely, Csomorkányi utca 100. | Telefon: +36 62 461 266 | Fax: +36 62 462 664 | E-mail: info@tornado-international.hu
Honlapkészítés, és Webtárhely szolgáltatás: Evulon IT solutions